Κρητικό Διαδικτυακό Ραδιόφωνο

Το πρώτο Κρητικό Ραδιόφωνο στο Internet

bouldiaf

Καλώς ΟρίσατεΚαλώς ορίσατε στο Κρητικό Διαδικτυακό Ραδιόφωνο - Το Πρώτο Κρητικό Ραδιόφωνο στο Internet. Το πρόγραμμα του σταθμού αποτελείται από διάφορα είδη Κρητικής Μουσικής με ελάχιστη παρεμβολή λόγου. Νέες και παλιές επιτυχίες, σε σωστή εναλλαγή και διαδοχή, χωρίς διακοπές και παρεμβολές. Η σταθερά αυξανόμενη ακροαματικότητα και ο υψηλός βαθμός αποδοχής του προφίλ του προγράμματος από τους ακροατές σε όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο μας οδηγoύν στο συμπέρασμα ότι ο σταθμός αποτελεί ήδη ένα εξαιρετικό όχημα επικοινωνίας μεταξύ των Κρητικών σε όλο τον κόσμο. Βασική αρχή της πολιτικής μας σχετικά με τον τρόπο μετάδοσης του προγράμματος είναι να σέβεται τον ακροατή εξασφαλίζοντάς του την άνετη και ευχάριστη ακρόαση. Επίσης στην Ιστοσελίδα μας θα βρείτε, Ειδήσεις απο ολόκληρη την Ελλάδα, την Κρήτη, την Ευρώπη και τον υπόλοιπο Κόσμο, Οικονομικές Ειδήσεις και Αθλητικά Νέα. Επιπλέον ειδήσεις, εκδηλώσεις και νέα Ιδρυμάτων και συλλόγων της Κρήτης. Ακόμη στην Ιστοσελίδα μας θα βρείτε Πόλεις και Χωριά της Κρήτης, Ιστορία απο τα βάθη των αιώνων μέχρι και σήμερα, Κρητική Κουζίνα, Κρητική Μουσική, και Κρήτες Καλλιτέχνες. Με λίγα λόγια το Κρητικό Διαδικτυακό Ραδιόφωνο ειναι ενα σύγχρονο site - ραδιόφωνο που οι επισκέπτες τους θα μπορούν να βρίσκουν τα πάντα σε ότι έχει να κάνει με κύριο πυρήνα την Κρήτη και τους Κρητικους.

Για το Cretan Radio

Κυριάκος Μπουλινάκης

Latest Article

To Pit Bull Γαυγίζει

Καθώς λέγονται πάρα πολλά, είτε από άγνοια, είτε από σκοπιμότητα (η Γερμανία κερδοσκοπεί, δεν έχει δώσει τίποτα, έχει κερδίσει από την κρίση κλπ. κλπ) κάθισα και έκανα μια πολύ προσεκτική έρευνα προκειμένου να μάθουμε επιτέλους, κι αυτό να ισχύει, (από επίσημες γερμανικές πηγές) πόσα χρήματα έχει ξοδέψει η Γερμανία στα χρόνια της Ευρωκρίσης, τι ποσά έχει δανείσει στην Ελλάδα και τι έχει ήδη πάρει πίσω σε τόκους.

Στη συγκέντρωση των στοιχείων βοήθησε πολύ η πρόσφατη 40σέλιδη απάντηση της γερμανικής κυβέρνησης σε σχετική ερώτηση βουλευτών του Αριστερού Κόμματος στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου.

Ιδού λοιπόν οι αριθμοί:

– Από το 2010 η Ελλάδα έχει πληρώσει τόκους στη Γερμανία 360 εκατομμυρίων ευρώ.

– Η Γερμανία έχει δανείσει στην Ελλάδα συνολικά 92,7 δισεκατομμύρια ευρώ, ποσό που αντιστοιχεί στο ένα τρίτο του ετησίου ομοσπονδιακού προϋπολογισμού. Το ποσό αυτό εκταμιεύτηκε μέσω διμερών δανειακών συμβάσεων, μέσω των πακέτων στήριξης, του ευρωσυστήματος και του ΔΝΤ. Τα περισσότερα χρήματα, 48 δισεκατομμύρια, έχουν εισρεύσει στην Ελλάδα μέσω του Eυρωπαϊκού Ταμείου Χρηματοοικονομικής Σταθερότητας. 15, 2 δισεκατομμύρια έχει λάβει η Ελλάδα μέσω διμερών συμφωνιών. Αν η Ελλάδα δεν επιστρέψει τα χρήματα που δανείστηκε, η Γερμανία χάνει άλλα 23 δισεκατομμύρια, το μερίδιό της δηλαδή στην ΕΚΤ.

– Κάθε γερμανός πολίτης έχει δανείσει στην Ελλάδα 1135 ευρώ.

– Σύμφωνα με τους υπολογισμούς της γερμανικής κυβέρνησης, οι τόκοι που θα εισρέουν στα ταμεία της Γερμανίας από την Ελλάδα τα επόμενα χρόνια θα φτάνουν το πολύ τα 20 εκατομμύρια ετησίως.

– Τα επισφαλή δάνεια μεταξύ των ετών 2012 – 2014 αυξήθηκαν από 46 σε 78 δισεκατομμύρια ευρώ.

– Οι χώρες της Ευρωζώνης έχουν δανείσει στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια μέσω του μηχανισμού στήριξης, δανειακές συμβάσεις κλπ. 330 δισεκατομμύρια ευρώ. Το ποσό αυτό αντιστοιχεί στο 3,4% των οικονομικών επιδόσεων της Ευρωζώνης.

– Όταν ξέσπασε η κρίση η Ελλάδα χρωστούσε στις τράπεζες ποσά ύψους 260 δισεκατομμυρίων ευρώ, ενώ σήμερα οι υποχρεώσεις της προς αυτές δεν ξεπερνούν τα 30 δισ. Χρωστάει σε συντριπτικό βαθμό σε χώρες-εταίρους.


Cretan Radio - Το πρώτο Κρητικό Ραδιόφωνο δίπλα στον Αθλητισμό - Η βία σκοτώνει τον Αθλητισμό

User Rating: 5 / 5

Star activeStar activeStar activeStar activeStar active
 

Σε λίγο μαζί και μέσω Web TV

Μαντινάδα της ημέρας

man9.jpg

Cretan Radio Live

 

winampwindowsmpquicktime-radio

 Τώρα ακούτε: Loading ...

Πρόγραμμα

00:00 - 08:00 Playlist

08:00 - 11:00 Πρωινή Ρακή - Γ. Μουλακάκης

11:00 - 16:00 Playlist 

16:00 - 18:00 Δροσουλίτες - Κ. Ξυλούρης

18:00 - 00:00 Playlist

Video Clip Εβδομάδος

Ακολουθήστε μας στο Facebook

ShowBiz

Πολιτικές Εφημερίδες

 

Εφημερίδες Μακεδονίας

 

Εφημερίδες Κρήτης

 

Αθλητικές Εφημερίδες

 

Οικονομικές Εφημερίδες

 

Τοπικές Εφημερίδες

 

Link1 | Link2 | Link3

Copyright © 2015. All Rights Reserved by Cretan Radio.